چسب یونولیت چیست؟

۹ بازديد

چسب یونولیت از انواع چسب های ساختمانی است که به منظور چسباندن انواع فوم ها به همدیگر و یا به دیگر متریال و مصالح به کار می رود.

یونولیت دارای مزایای متعددی است. اما این ماده دارای معایب و نقاط ضعفی می باشد که یکی از آنها، عدم سازگاری با برخی از چسب ها است. ساختار یونولیت به صورتی است که اگر از چسب های معمولی برای آن استفاده شود ممکن است با مشکل خوردگی مواجه شود و کیفیت خود را از دست بدهد.

آشنایی با چسب‌های مخصوص پلاستوفوم

چسب یونولیت یا پلاستوفوم، از چسب هایی است که یونولیت را به هر ماده و متریال دیگر به خوبی می چسباند. این چسب در دو نوع پودری و آماده وجود دارد که هر دو، فاقد بوی نامطبوع هستند و چسباندن یونولیت به یونولیت دیگر یا متریال دیگر را با بالاترین کیفیت انجام می دهد. این چسب ها سریعاً خشک می شوند و چسبندگی خود را تا مدتها حفظ می کنند.

درنظر داشته باشید که چسبی باید برای چسباندن پلاستوفوم انتخاب شود که در ترکیب خود استون و حلال های شیمیایی نداشته باشد. بنابراین توصیه می شود که برای چسب کاری پلاستوفوم به هر سطحی از چسب مخصوص این ماده استفاده شود. اگر چسب‌های مخصوص پلاستوفوم در دسترس نبودند می توان از چسب هایی که سازگاری با ترکیب یونولیت دارند، استفاده نمود که مهمترین آنها شامل چسب آکواریوم، چسب اپوکسی، چسب حرارتی، چسب پی وی سی و چسب سیلیکون می باشند.

کاربردهای چسب یونولیت

این چسب ها بسیار کاربردی هستند و برای طیف وسیعی از کاربردها مورد استفاده قرار می گیرند. از آنجاییکه این چسب ها به سطوح مختلف چسبندگی بسیار خوبی دارند در حوزه ساختمان سازی و اجرای دکوراسیون داخلی به کرات مورد استفاده قرار می گیرند. بعضی از کاربردهای این چسب ها عبارتند از:

  • فیکس نمودن انواع قطعات یونولیتی به محل نصب
  • پیاده سازی انواع دکورها با استفاده از قطعات فومی
  • اجرای انواع ماکت و انواع پروژه های دانش آموزی و دانشجویی
  • ساخت لوازم یونولیتی
  • عایق سازی انواع سطوح در ساختمان اعم از دیوارها و سقف ها

نحوه استفاده از چسب یونولیت

به منظور اینکه چسب کاری پلاستوفوم بر روی سطح یا ماده موردنظر به خوبی انجام شود باید به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • نخست سطح موردنظر را از هر نوع گرد و غبار، آلودگی یا مواد چسبنده موجود پاک نموده تا سطح کاملاً تمیز شود.
  • پس از آن یونولیت موردنیاز خود را در ابعاد و اندازه موردنظر با دقت بسیار بالا برش بزنید.
  • بعد از برشکاری یونولیت، باید چسب را به سطح موردنظر چسباند. برای این کار باید چسب را به طور ضربه ای بر روی سطح زده و پس از آن به گسترش آن به نقاط اطراف اقدام نمود.
  • به محض آغشته کردن پلاستوفوم و سطح موردنظر به چسب، اتصال آنها را با دقت بالا انجام دهید.
  • پس از چسباندن باید با فشار دادن دو المان به یکدیگر کمی صبر کرد تا اتصال آنها به خوبی انجام شود.
  • سپس کمی زمان دهید تا چسب خشک شود.

سخن پایانی

حوزه کاربردهای یونولیت یا پلاستوفوم بسیار گسترده است. در شمار زیادی از این کاربردها نیاز به چسباندن یونولیت به ماده یا سطوح مختلف است. اگر از چسب مناسبی برای این کار استفاده نشود، اهداف موردنظر حاصل نخواهد شد. چسب یونولیت با ویژگی ها و سازگاری بسیار خوبی که دارد می تواند برای هر نوع چسب کاری با پلاستوفوم مورد استفاده قرار بگیرد و نتیجه موردانتظار را در کوتاهترین زمان بدست بیاورد. اگر تمایل به استفاده از دیگر چسب ها دارید، حتماً ترکیب آن را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید فاقد حلال های آلی است. حلال های آلی به شدت به ساختار یونولیت یا پلاستوفوم صدمه وارد می کنند.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید یا به سایت ایران ورق مراجعه نمایید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.