نحوه تولید ورق یونولیت به گونه ای است که ورق یونولیت تولیدی از اصلی ترین خصوصیات و کارایی موردنظر برخوردار باشد.
یونولیت با استفاده از مونومر استایرن بر اساس فرآیندهای شیمیایی تولید می شود. یونولیت پس از تولید شدن در کارخانه به صورت ورق هایی درمی آید که به این ورق ها، ورق های یونولیتی گفته می شود.
کاربرد ورق پلاستوفوم
ورق یونولیت یا پلاستوفوم دارای کاربردهای زیادی است. نحوه تولید ورق یونولیت در کارخانه های مختلف ممکن است متفاوت باشد. یونولیت ورقه ای قرار است در صنایع غذایی، ماکت سازی، اجرای دکوراسیون، ساخت تابلو اعلانات، ساخت سردخانه، ساخت پل، عایق سازی استودیو و .... مورد استفاده قرار بگیرد. بنابراین توجه به استانداردهای تولید یونولیت از اهمیت زیادی برخوردار می باشد تا یونولیت از عهده کارایی های موردنظر به خوبی بر بیاید.
ساختمان سازی و بسته بندی از مهمترین کاربردهای ورق پلاستوفوم است و سابقه استفاده از ورق پلاستوفوم در این حوزه ها بسیار طولانی می باشد. ورق یونولیت نشان داده است که از عایق ها و مصالح دیگر بسیار بهتر عمل می کند.
برخی از ویژگی های ورق پلاستوفوم
اگر نحوه تولید ورق یونولیت استاندارد باشد، یونولیتی که تولید می شود از ویژگی های زیر برخوردار می باشد:
- مقاومت بسیار بالا در مقابل رطوبت
- عایق سازی برودتی و حرارتی
- عدم جذب قارچ، باکتری و میکروب ها به یونولیت
- قابلیت بازیافت
- وزن بسیار پایین و سهولت جابه جایی یونولیت
- کاهش ضایعات یونولیت در زمان استفاده در حوزه های گوناگون
- ساختار غیر سمی و بی خطر
بسیاری از مزایا و امتیازات را می توان برای ورق های یونولیتی نام برد. هر یک از این ویژگی ها موجب ترغیب صنعتگران، سازندگان و تولیدکنندگان به استفاده از یونولیت می شود. یونولیت های باکیفیت می توانند عمر زیادی کنند و تا سالها ارائه دهنده خواص و امتیازات نامبرده شده باشد.
بررسی نحوه تولید ورق یونولیت
مراحل تولید به شرح زیر است:
- مونومرهای استایرن بر اساس واکنش های ترکیب به پلی استایرن تبدیل می گردند.
- پلی استایرن در محفظه های خاص تحت درجه حرارت بالا، انبساط پیدا می کنند.
- پس از انبساط ذرات پلی استایرن، آنها در دستگاه های خشک کن به خوبی آبگیری می شوند.
- سپس به فشرده سازی ذرات می پردازند تا ذرات پلی استایرن انبساطی به مقاومت لازم برسند.
- در مرحله آخر، یونولیت آماده است و با استفاده از سیم داغ، اره مویی و کاتر به برش آنها اقدام می شود تا ورق یونولیت آماده شود.
دانسیته ورق یونولیت
یکی از مهمترین خصوصیات این محصولات، دانسیته است که در نحوه تولید ورق یونولیت به انتخاب دانسیته مناسبی برای یونولیت توجه می شود. منظور از دانسیته، وزن یک ورق یونولیت در ابعاد مشخص است.
دانسیته های گوناگونی برای تولید یونولیت درنظر گرفته می شود تا ورق یونولیت برای استفاده های مختلف مناسب باشد. برای برخی از کاربردها نیاز است که دانسیته بالاتری برای ورق یونولیت درنظر گرفته شود. به طور مثال ورق یونولیتی که برای ساختمان سازی به کار می رود، باید دانسیته بالاتری داشته باشد.
ضخامت ورق یونولیت
مسئله دیگری که در نحوه تولید ورق یونولیت به آن توجه می شود، ضخامت ورق یونولیت می باشد. هر اندازه ضخامت ورق یونولیت بیشتر باشد، مقاومت بالاتری دارد. ورق یونولیت در ضخامت های گوناگونی شامل 2 سانتی متر، 3 سانتی متر، 5 سانتی متر، 7 سانتی متر و ... تولید می شوند که صنایع و کسب و کارهای مختلف از هر یک از آنها استفاده می کنند.
با استفاده از ورق یونولیت که کیفیت مناسبی داشته باشد و از ضخامت و دانسیته استانداردی برخوردار باشد می توان بسیاری از کارها و پروژه ها را با هزینه پایین و پروسه آسان انجام داد. بهترین و باکیفیت ترین ورق یونولیت را از مجموعه ایران ورق خریداری کنید.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید یا به سایت ایران ورق مراجعه نمایید.